Rounded Rectangle: Knøttens verden:

1. april 2010

I dag er det den store luredagen, men ingen har lurt meg da. Det er nok fordi jeg er ekstra lur J

Det er mye som skjer rund om i stllgangen om dagen, mange nye hester jeg skal bli kjendt med og stadig nye mennesker jeg må tråkke litt på og teste ut. Noen blir jo borte også og det er litt trist så det hender Kuli må trøste meg litt.

Jeg lurer litt på om noen av disse stallmenneskene har blitt urt i dag.. Eller har klart og lure noen? Hvis noen har en morsom historie jeg ikke har fått med meg så send det til meg så kan jeg putte det inn på sia mi.

Gleder meg til mange fine historier... Nå skal jeg se om jeg klarer å lure noen i dag. Kanskje jeg skal si til Kuli at det er en kjempemus i ridehuset, eller at en av hestene har begynt å mjaue eller noe. Hmmm nå knaker det i toppen. Mjjjjjjja, mjjjjo, hmmmmjaaaa.

30.oktober 2009

Hurra jeg har fått et dikt!!! Kjempeflott. Nå skal jeg kose litt ekstra med Helene som var så snill å skrive dikt om meg. Bare hør her hvor fint det er:

 

Rundt hesters hover å menneskers kropp

elsker jeg å ha det godt
kos å morro ja det elsker jeg

rundt neste hjørne finner du meg.

 

Skrevet av: Helene Gulbrandsen

 

10.juni 2009

Nå er det leenge siden jeg har skrevet... Kult med blogg med det blir litt ensomt også å bare snakke med seg selv lissom.. Men jeg har en løsning på det meste—smart som jeg er..hehe. Jeg vil lage en konkurranse slik at dere blir litt med inn i bloggen min :-) Å det som jeg hadde ikt aller, aller best hadde vert at dere skrev et lite dikt eller noe om meg... Ikke for langt—bare noen linjer. Så kan jeg plukke ut noen som jeg legger ut på bolggen min og dere får en liten premie! Hehe kult hva??

Jeg får låne mailen til rideklubben så send diktene deres til: grsk@gevelt-ridesenter.no

Da venter jeg i spenning på mange fine dikt om MEG!!!

Mjaaaau—vi snakkes.

9. februar 2009

Halloisen. I dag må jeg baare fortelle alt det rare som har sjedd oppi stallen i går. Det kom plutselig mange folk jeg aldri hadde sett før og de hadde med seg mange ting de stabla opp rundt om i ridehuset... da de tilslutt putta en ball på toppen av alle tingene så begnte jeg å lure på hva de drev med..? Hadde veldig lyst til å løpe ut på banen å se om jeg klarte å fange noen av ballene men før jeg rakk det så kom det en hest inn. Den hadde jeg heller  ikke sett før og jeg trodde den var veldig redd for det satt fast en stor ’kasse’ bak den og ikke nok med det det satt to mennesker oppi kassa og den ene holdt på å dette ut. Dette så skikkelig skummelt ut synes jeg. Det som var veldig rart var at det sto mange mennesker å så på men de så ikke noe redde ut... Merkelig!


Men etter å ha sett på en stund så skjønte jeg litt mer. Tror du ikke de hadde laget en løype som hesten skulle løpe gjennom, menneske som satt oppe i vognen (hørte de kalte ’kassa’ det) styrte hesten fra baki der og ballene lå oppå kjeglene og tønnene for at de helst ikke skulle dette ned. Hvis ballene datt ned så ble det litt feil skjønte jeg.

 

Så denne helgen har jeg skjønt at hester kan brukes til enda mere enn det jeg viste om... Ganske kult var det, skulle ha sitti oppi den vogna jeg også, men det får kanskje holde at jeg planlegger å begynne å ri igjen. Mjaaa nå er det snart på tide ut å jakte litt.

23. januar 2009

20 dager tok det før jeg kom på å skrive litt igjen.. Det jeg grubler litt på nå er om jeg skal begynne å ri igjen. Mmmjaa jeg var ganske god til å ri før skjønner dere. Ikke sikkert at alle er klar over det men jeg var en ganske så god rytter. Nesten som Zorro... Nesten..

 

Tja helt ærlig så pleide jeg bare å være med å skritte på hestene, men det turde ikke de andre kattene  - bare den tøffeste - nemlig MEG!

Så jeg har allerede begynt å godsnakke litt med hestene slik at de er snille med meg, og det er de jo.. Lukter meg på nesen med de kjempe store nestene sine, men jeg er ikke redd jeg nei

 

Dere skal få høre åssen det går... om jeg  begynner å ri eller om jeg finner på noe annet kult. Vi snakkes da folkens.

3. januar 2009

Nå har jeg omsider kommet meg på nett jeg også.. Har hørt jentene i stallen snakker om dette men jeg har ikke heelt skjønt hva de snakker om. Men heretter kommer jeg til å blogge.. Hehe. Her skal jeg skrive om livet i stallen, det skjer jo såå mye rart her å det er jo viktig å få fortalt hele verden om alt som skjer her.

 

Dette blir nok et bra år for meg ja... Mjaaaaau. Nå skal jeg rund å snuse litt runtd å se om jeg finner noe å skrive litt om... Men det er forresten en ting jeg ikke klarer helt selv og det er å ta bilder, er det noen søte snille jenter som kan hjelpe meg? PLEEEES